5 redenen om het afvalbeleid van uw rusthuis uit te besteden

Elk rusthuis, woon- en zorgcentrum heeft erg specifieke vereisten rond afvalbeheer. Waarom zou SUEZ de ideale afvalpartner zijn voor de zorgsector?


08.01.2019 - Praktische tips

Netheid en hygiëne voorop

Van afsluitbare containers die  zonder handen geopend kunnen worden tot vacuumeertechnieken en gekoelde ondergrondse containers: SUEZ zorgt ervoor dat uw afval maximaal efficiënt opgeruimd wordt en dat geurhinder een absoluut minimum beperkt blijft. Uw personeel, uw bewoners en uw bezoekers weten hoe belangrijk dat is.

 

Ergonomisch en veilig

De SUEZ-containers zijn niet enkel aangepast aan het soort afval dat de zorgsector met zich brengt, u kan ze ook met een badgesysteem beveiligen. En ze zijn op en top ergonomisch. Van makkelijk verplaatsbare rolcontainers (al dan niet met een pedaalsysteem) tot ondergrondse afvalcontainers met een kipkantelsysteem: uw verzorgend personeel zal u dankbaar zijn!

 

Weinig gedoe, een helder overzicht

Afvalbeheer behoort niet tot uw core business, dus u houdt het graag zo overzichtelijk mogelijk. Online of via uw computer of smartphone kan u ledigingen inplannen of annuleren, extra containers bestellen enzovoort. Wist u dat SUEZ de ondergrondse containers zelfs met een sensor kan uitrusten, die u in real time toont hoe vol ze zijn? SUEZ heeft handige apps als Easy Waste en Smart Collect om alles in een een handomdraai te beheren.

 

Coaching bij uw afvalplan

U weet dat elk bedrijf uit de zorgsector om extra’s gevraagd wordt inzake afvalbeheer. U moet een plan opstellen met de acties die u onderneemt om afval te voorkomen, een overzicht van de afvalstoffen die u sorteert en uw ideeën om het herbruik en/of de recyclage van afvalstoffen. SUEZ kent de gevoeligheden van het afvalbeheer in uw sector en helpt u om zo’n plan uit te werken en het in de praktijk te brengen.

 

Persoonlijke begeleiding

Een SUEZ-expert komt bij u langs om uw afvalstromen en sorteermethodes in kaart te brengen. U krijgt ook een vast aanspreekpunt bij SUEZ, iemand die proactief nieuwe oplossingen kan voorstellen. Hebt u meerdere vestigingen? Geen probleem: SUEZ is dankzij zijn landelijke dekking altijd in de buurt. Ook in de maatschappelijke rol die u als bedrijf speelt, helpt SUEZ: bij het uitwerken van sorteerregels voor bewoners, personeel en bezoekers, maar evengoed bij de uitgebreide rapportering voor uw raad van bestuur en certificering voor de overheid.

 

Neem contact op met de klantendienst en we zitten graag met u rond de tafel.

 

Ja, dat wil ik wel