Over SUEZ Recycling and recovery

Ontdek onze 9 Engagementen en ambities

bestendigen van onze activiteiten - voldoen aan de behoeften en verwachtingen van belanghebbenden - uitvoering van onze strategie inzake duurzame ontwikkeling - partner zijn van onze klanten - inzet op talent - beschermen van mens en milieu - dialoog en transparantie - innoveren in een partnership - maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lees meer

Beveiligen van middelen

Innovatie

Meer respect voor het milieu door duurzame verlichting? Als bedrijf dat de grondstoffenrevolutie voorstelt, dient SUEZ natuurlijk beter te doen. Dankzij een nieuw energiezuinig systeem kan het een besparing van 70% voorleggen. Welke troeven heeft het nieuwe relighting project voor de opslag- en sorteerruimten voor afval?

Lees meer

Sociaal

Kwalitatieve opleiding als sleutel tot succes

Goed opgeleide mensen zijn onmisbaar voor SUEZ. Een degelijke opleiding resulteert in meer efficiëntie en klantentevredenheid.

Lees meer

MVO

MVO bij SUEZ

Als grote onderneming gespecialiseerd in het veilig stellen van natuurlijke hulpbronnen, stelt SUEZ duurzame ontwikkeling en circulaire economie centraal in haar strategie. SUEZ gaat verder dan de verplichtingen en noden eigen aan de sector en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te investeren in menselijke kapitaal, milieubescherming en haar relaties met stakeholders.

Lees meer

Partnerschap met BeeOdiversity

De 'BIJodiversiteit' helpen herstellen

Bijzondere bijenkorven redden groenten en fruit. Professor Kim Nguyen is bepaald geen academicus in een ivoren toren. Hij zit eerder met zijn hoofd boven een bijenkorf om de toenemende bijensterfte een halt toe te roepen.

Lees meer

Klanten interviews

Vynova Belgium laat solventen optimaal beheren en valoriseren

Vynova Belgium laat solventen optimaal beheren en valoriseren. Afvalbeheer een kostenpost? Het langlopende outsourcingcontract  van Vynova Belgium, waarbij SUEZ opgedragen wordt het containerpark te beheren, draait zelfs break-even.

Lees meer