Over SUEZ Recycling and recovery

Presentatie

De schaarste van de natuurlijke rijkdommen is een uitdaging waarvoor we ons moeten inzetten en die het leven van de toekomstige generaties bepaalt. Vandaag wordt in België jaarlijks 67 miljoen ton afval geproduceerd.

Lees meer

Beveiligen van middelen

Circulaire economie

Het principe van de circulaire economie staat centraal in de dagelijkse activiteiten van onze onderneming. Bij SUEZ noemen we dit de grondstoffenrevolutie.

Lees meer

Sociaal

Kwalitatieve opleiding als sleutel tot succes

Goed opgeleide mensen zijn onmisbaar voor SUEZ. Een degelijke opleiding resulteert in meer efficiëntie en klantentevredenheid.

Lees meer

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk voor iedereen

Bij SUEZ werken medewerkers met industrieel materiaal: van containers tot vrachtwagens, en van sorteerinstrumenten tot heftrucks. Deze operationele werkzaamheden kunnen veiligheidsrisico’s met zich meebrengen.

Lees meer

Milieu

Milieuzorg kan niet zonder afvalbeheer en omgekeerd

Preventie, hergebruik en recycleren, daar is het SUEZ om te doen. Energetische valorisatie en eliminatie blijven de allerlaatste opties voor niet-recycleerbaar afval, zoals de kaderrichtlijn afvalstoffen van de Europese Commissie voorschrijft.

Lees meer

Duurzaam transport

Duurzame logistiek als strategische pijler

Duurzame logistiek maakt deel uit van het beleid van SUEZ. Het is voor het bedrijf een manier om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen.

Lees meer

Finance

SUEZ investeert in de toekomst

Ondanks de moeilijke economische omstandigheden slaagde SUEZ erin om de daling van haar geconsolideerde omzet in 2015 te beperken tot -0,9% ten opzichte van 2014.

Lees meer

MVO

MVO bij SUEZ

Als grote onderneming gespecialiseerd in het veilig stellen van natuurlijke hulpbronnen, stelt SUEZ duurzame ontwikkeling en circulaire economie centraal in haar strategie. SUEZ gaat verder dan de verplichtingen en noden eigen aan de sector en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te investeren in menselijke kapitaal, milieubescherming en haar relaties met stakeholders.

Lees meer

Interviews

Voorbeelden van partnerschappen met klanten : focus op outsourcing

Of het nu gaat om een efficiënte behandeling van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval bij een vliegtuigbouwer, het valoriseren van solventen bij een chemisch bedrijf of het outsourcen van afvalbeheer bij een truckbouwer: SUEZ slaagt erin om een samenwerking te laten uitgroeien tot een heus partnerschap.

Lees meer