Onze oplossingen voor het afval van uw bedrijf

Win in uw onderneming aan efficiëntie en netheid in ! Vertrouw op SUEZ voor het sorteren, transporteren en recycleren van uw restafval, bouwafval, chemisch afval... Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze oplossingen per sector

Doe een beroep op SUEZ voor de verwerking van uw afval. SUEZ kent uw activiteit en past zijn formules aan uw noden aan. Ontdek hier onze oplossingen voor uw sector.

Een container huren

Nood aan een container die aangepast is aan uw verwachtingen, aan flexibele ophalingen en aan afvalverwerking van topkwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres! Bestel vanaf vandaag uw all-in-one SUEZ-container. Ontdek al onze modellen.

Afvaltypes

SUEZ heeft een oplossing voor al uw afval! Werfafval, gevaarlijk afval, medisch afval… Ontdek hier welk afval we allemaal voor u ophalen en recycleren!

Uw afval zelf brengen

Brengt u uw afval liever zelf binnen? Geen probleem! Breng uw bouwafval, groenafval en ander bulkafval binnen in het dichtstbijzijnde sorteercentrum van SUEZ. Als professionele klant geniet u vele voordelen!

Het full-service aanbod van SUEZ: wees gerust, wij zorgen voor alles!

Met ons full-service aanbod, SUEZ O.N. PROJECTS, stellen we u een gamma professionele en ecologische afvaldiensten ter beschikking die u het leven vergemakkelijken.

U kiest welke van onze diensten past bij uw specifieke opdracht en wij zorgen echt voor alles: van afbraak en sorteren over ophalen tot verwerken van alle types afval. 

Insider

Het SUEZ magazine voor grote ondernemingen

Partnership met TerraCycle biedt heel wat nieuwe recyclagekansen

Chipszakjes, babyluiers of sigarettenpeuken zijn niet te recycleren? TerraCycle bewijst het tegendeel. SUEZ ging er onlangs een partnership mee aan.

→    lees meer

Smartwaste

De SUEZ nieuwsbrief voor zelfstandigen & KMO's

Minister Schauvliege: “De PMD-inzameling wordt uitgebreid vanaf 2019”

De strijd tegen verpakkingsafval en zwerfvuil, het principe ‘de vervuiler betaalt’ in de praktijk: minister Schauvliege heeft een overvolle agenda.

→    lees meer

Samen beter sorteren

Circulaire economie

Circulaire economie

Sorteerregels

Sorteerregels

Containers correct aanbieden

Containers correct aanbieden

Onze partners

Onze partners