Mijn sector

Bedrijfsafval sorteren? Een SUEZ-aanpak voor elke sector

Krijgt u in uw bedrijf vooral te maken met chemisch afval? Dan is het voor u belangrijk dat het veilig wordt afgevoerd. Werkt u in een kantooromgeving? Dan wilt u ook een ‘mooie’ oplossing voor uw afval. SUEZ kent de gevoeligheden voor het bedrijfsafval van elke sector. Dus ook de uwe.

Oplossingen afgestemd op uw sector

Een vraag rond de verwerking van uw bedrijfsafval? Ongeacht in welke sector u werkzaam bent, SUEZ presenteert u het antwoord en dé oplossing. Van het verwerken van verpakkingsafval uit uw detailhandel of kantoor over het inzamelen van afvalolie uit uw garage tot het veilig afvoeren van medisch afval uit uw zorginstelling. Klik uw sector aan en vind de oplossing voor al uw afvalproblemen.

Oplossingen afgestemd op uw situatie

SUEZ biedt zowel oplossingen aan per sector alsook individueel per bedrijf. Uw corebusiness bepaalt of uw afvalstromen gevaarlijk of niet gevaarlijk zijn. Bij de verwerking van bedrijfsafval spelen verschillende factoren mee die voor elke organisatie anders zijn:

  • omgeving
  • afvalvolumes
  • ruimte voor containers
  • esthetisch belang
  • frequentie van ophaling
  • duurzaamheidsaspect

Onze experts zitten met u rond de tafel en nemen al uw afvalstromen grondig onder de loep. Daaruit filteren ze uw bedrijfseigen noden en presenteren ze u aangepaste opties.

Bedrijfsafval duurzaam verwerken? Vooruitdenken

SUEZ schotelt u niet alleen de meest efficiënte oplossing voor. We denken proactief met u mee - om samen tot de duurzaamste oplossing te komen voor uw bedrijfsafval. In veel gevallen spaart u door bepaalde ingrepen niet alleen het milieu, maar ook geld en tijd.

Uw bedrijfsafval veilig en duurzaam verwerken? Doe een beroep op SUEZ.